Stichting ‘s-HeerenLooLands is een feit!

Terug naar een feestelijk en laagdrempelig festival op het terrein van Willem van den Berg. Dat is wat een aantal collega’s van ‘s-Heerenloo in Noordwijk vier jaar geleden voor ogen hadden toen zij begonnen aan de eerste editie van ‘s-HeerenLooLands. Begin oktober 2013 was het eerste festival een feit. Een festival waar bewoners, familie en en bezoekers uit de streek elkaar konden ontmoeten en genieten van bands, DJ’s en food. Het was een doorslaand succes en het festival kreeg een vervolg in 2014 en 2015 en verhuisde naar juni.

Om feelgood festival ‘s-HeerenLooLands meer body en zekerheid voor de toekomst te geven is er sinds april van 2016 ook een officiële stichting in het leven geroepen: De Stichting ‘s-SheerenLooLands. Doelstelling van de stichting is het veiligstellen van toekomstige edities en waar mogelijk het aantal activiteiten uit te breiden.

Dit jaar al tijdens de vierde editie is het festival uitgebreid van 2 naar 4 dagen. Op donderdag 16 juni wordt er een sportdag georganiseerd voor bewoners, familie en personeel.
Op vrijdag 17 juni is er een fancyfair door en met bewoners, een draaimolen, een DJ, de Kidstent, The Voice of ‘s-HeerenLooLands, opnames van het Berghjournaal en aansluitend optredens van Greg à Man, Man zonder Baard en Bloomcoal. ’s Avonds is er in de grote tent Plug & Play; Een jamsessie voor beginnend en ervaren muzikaal talent uit de hele streek die afgesloten wordt  met de DJ’s van Tropical Soundsystem.

Op zaterdag 17 juni is er voor de tweede maal een kofferbakverkoop naast het festivalterrein en ook weer de draaimolen en de Kidstent. Vanaf 12.00 een uitgebreid festival onder noemer BerghRock met een gevarieerd programma voor iedereen verzorgd door bands uit de regio. Als tipje van de sluier geven we bijvoorbeeld Jolie Louise, The Rudolfs en A-Muse. Zondagochtend wordt in de grote tent door de geestelijke zorg voor bewoners van de Willem van den Bergh een kerkdienst verzorgd waarmee het festival wordt afgesloten.

Kortom een vol programma. Veel dingen voor het festival zijn al geregeld. Het succes van ‘s-HeerenLooLands valt of staat met de bijdrage van sponsors met middelen of een financiële bijdrage. Wil jij ook een bijdrage leveren aan dit mooie feelgood festival waar bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten? Neem dan contact met ons op.