Bergrock zoekt talent!

Van donderdag 16 juni tot en met zondag 19 juni vindt de vierde editie van ’s HeerenLooLands plaats, een festival van ’s Heerenloo op de locatie Willem van den Bergh te Noordwijk. Momenteel zijn we druk bezig met alle voorbereidingen om iedereen opnieuw te kunnen laten genieten van een mooi feelgoodfestival. ‘s-HeerenLooLands heeft een gevarieerd programma voor cliënten, medewerkers, familie en andere belangstellenden.
talent
 
‘s-HeerenLooLands is een laagdrempelig festival met allerlei activiteiten op en om het terrein, zoals diverse attracties, een kofferbakmarkt, en allerlei soorten live muziek. Het programma op zaterdag draagt voor dit jaar voor het eerst de titel Berghrock, een verwijzing naar het legendarische Berghpop uit het verleden.
 
Er wordt hard gewerkt aan een mooie line-up.  Opnieuw wil de organisatie ook lokaal aanstormend talent een kans bieden zich tijdens dit festival te presenteren aan de regio. Vind jij dat het tijd is jouw band voor te stellen tijdens Hét Feelgoodfestival van de Bollenstreek? Meld je dan nu aan en maak kans Bergrock te openen! Om je aan te melden stuur je een mailtje naar sheerenloolands@sheerenloo.nl, de winnaar wordt 29 april bekendgemaakt. Let dus op dat je band tot die tijd in elk geval zaterdag 18 juni vrij houdt.